Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smrdět může kdekdo, i statistická vyjímka existuje. Nesmí jich být několik najednou ve stejném čase, stejném místě a pozorovatelný z jednoho úhlu. Pak je to neměřitelný vzácný úkaz srovnatelný se zázrakem.

0 0
možnosti

Najel jsem Pražskou MHD asi milion kilometrů a nic ani vzdáleně podobného jsem nezažil. Mám silné podezření, že článek je kvůli politicky správnému tónu zcela vyfabulován.

1 0
možnosti

J35a68n 95P22a83v97e37l

14. 6. 2017 20:03

Občas lidi nechápu. Rozčilují se nad prostou statistikou. Prostě potkat smrdícího cikána je mnohem pravděpodobnější než smrdícího bělocha, natož smrdící dvacetiletou hezkou blondýnu.

Řešením není říkat, že je neslušné urážet cikány, ale jednoduše udělat analýzu a řešit kořenové příčiny toho, že příliš mnoho cikánů smrdí, nepracuje a dělá bordel. Je jich mnohem více než sluníčkáři připouští a mnohem méně, než tvrdí rasisti. Ale viditelně jsou.

4 0
možnosti

Tak super, že jste nám zvěstovala svou pravdu.

Jistě si momentálně připadáte jako mnohem lepší člověk.

Tedy kromě toho, že každý může jako nepříjemný vnímat jiný pach. A jiné formy chování.

0 1
možnosti

8. Dočetla a doporučuji zopáknout přechodníky.

0 0
možnosti
Foto

Do vozidel MHD v Česku by bylo přímo ideální nainstalovat vedle hlásičů názvů zastávek na trasách jednotlivých linek také hned u nástupních dveří takzvané čuchometry. Tyto chytré přístroje (vyrobené patrně v Číně nebo Singapuru) by rozpoznaly osoby různě páchnoucí a nebo také naopak i přehnaně vonící a pomocí speciální tyče nabité elektřinou by mohly tyto osoby z přepravy (shozením ze schodů vozidel) z přepravy ihned vyloučit. A protože Česká republika tyto čuchometry nevyrábí, dávám tímto současně tip panu Pavlu Bělobrádkovi, předsedovi KDU-ČSL a vicepremiérovi vlády ČR pro vědu, výzkum a inovace. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš komentář. Brečím smíchy. :-) Ten mokrý mobil mi jako utře kdo????

0 0
možnosti

J98i58r83i 44D72v97o22r59a20k

14. 6. 2017 14:07

Trochu masaz... :-/ Ja aspon potkal podstatne vice Cikanu vonicich po cesneku nez po Hugo Boss :-P

1 0
možnosti

Hmm... taková trochu přihlouplá pohádka o páchnoucí blondýnce se smartphonem a vymydlených Romech. :-P

6 1
možnosti
Foto

Irena: bohužel se to skutečně stalo, dnes cca v 7. ráno. Mladíci vylézali v místech, kde se říká "Orionka" . Byla to přímo ukázková příhoda, kdy se tzv. slušné obyvatelstvo, které má samo máslo na hlavě, bojí většiny lidí s odlišnou pletí. I když nic nedělají. Jo a slečna bohužel doopravdy smrděla. Bohužel slečny nyní smrdějí, a ne málo. Důležitější je nyní mobil v ruce. Specielně na béčku v metru jezdí exoti a exotky či jak to nazvat. Dost lidí si navíc myslí, že když se navoní, nemusí se mýt a hlavně prát oblečení. Zejména ve vedru je to libové, kdy část obyvatel smrdí jak polití octem. Scénka skutečně připomínala nějakou filmovou, ale opravdu se to stalo. A to jsem ještě do článku nenapsala zlatý hřeb konce jízdy - pár metrů poté, co vylezli kluci makat, autobus zatočil do Jičínské. Nechci se opakovat, ale nějaká slečna (též blond) s mobilem v ruce skočila autobusákovi do cesty, ten to strhl stranou a urazil stojícímu autu zrcátka a načechral dveře u řidiče. Takže jsme všichni vylezli z busu a šli pěšky na metro. :-) Jinak díky za pěkný příspěvek, Vám i ostatním diskutujícím.:-)

2 0
možnosti

1) Vadilo. Ovšem nikdy jsem se s tím nesetkala, dělníci jsou obvykle unaveni, raději čtou noviny, hledí "doblba" nebo podřimují, než aby plýtvali energií. V MHD řvou obvykle cizinci, cikány tam nevídám (leda když jsem jezdívala přes Synkáč, cestovali jen jednu stanici a bylo velmi radno se pevně omotat kolem kabelky), zvukové projevy provázející trávení jsem zažila jen jednou, byl to mládenec typu "smažka" s výrazem "jen si zkus něco říct" - nikdo to nezkusil.

2) Ne. Nemá smysl obtěžovat řidiče stížnostmi na ostatní cestující, nezasáhne. Kromě toho podle mých zkušeností hezké slečny nezapáchají. Dělnící také ne. Páchnou od pohledu špinaví bezdomovci a kupodivu také kravaťáci, takoví ti "manažeři" na nejnižších pozicích, kteří si sice berou denně čistou košili a používají deodorant, ale oblek nedají do čistírny jak je rok dlouhý.

3) Ano. Nejsem podnikatel, ale podle zkušeností známých kteří jsou, to chce mít spolehlivé reference, bez ohledu na etnickou příslušnost.

4) Klidně.

5) Zákazníkům by to bylo jedno, pokud by jeho zjev a vystupování odpodvídaly zastávané pozici.

6) Je mi fuk, kdo mě obsluhuje, pokud pochopí moje požadavky (s tím bývá trochu potíž u personálu z rusky hovořících zemí a také ty dívky bývají dost pomalé), ale s cikánkou jsem se za pultem ještě nesetkala a také jsem nikdy nezaznamenala, že by obsluha byla špinavá nebo se šťourala v nose.

7) Mým přátelům by bylo spolehlivě zcela fuk, koho zaměstnávám, jak je jim jedno kde bydlím, jak cestuji a jaké mám auto.

8) Nečetla, protože by mi byl jasné, že bude vycucaný z prstu. Ten autobus, kde se sejde páchnoucí nančančaná dvacítka, skupina vzorných cikánských učňů včetně mistra téhož etnika a cestující tak neprozíravá a agresívní, že svoji nevoli dá hlasitě najevo a chce ji řešit s řidičem, ten bych chtěla vidět. Přiomíná mi to ostrovy, na kterých ztroskotávali hrdinové knih Julese Verna, kde rostly vedle sebe palmy, jabloně, borovice i kaktusy a žili tam klokani vedle koz a krokodýli vedle tučňáků.

7 0
možnosti

T92o67m97á46š 56P31í32c11l

14. 6. 2017 12:38

Ad 8: Mně to zase připomnělo Nemocnici na kraji města po 20 letech, kde cikánská zdravotní sestřička byla nejlepší ze všech, navícjejí rodina byla plná vymydlených úspěšných studentů a její táta podnikatel sflotilou krásných aut varoval pana Pěnkavu, aby se nenechal okrást jedním zlýmpodnikatelem :-D cikánská zdravotní sestřička byla nejlepší ze všech, navícjejí rodina byla plná vymydlených úspěšných studentů a její táta podnikatel sflotilou krásných aut varoval pana Pěnkavu, aby se nenechal okrást jedním zlýmpodnikatelem :-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS